donderdag, december 07, 2006

2 keren niks

die brave man ...

Het voorbije weekend en de eerste helft van deze week stonden volledig in het teken van "The Sint". De klein mannen hebben zich rot geamuseerd en geschrokken want hij was in hoogsteigen persoon ons een bezoekje komen brengen. Wout is ongelofelijk blij met zijn "Wonkie Tonkies" en Emma paradeert ganser dagen met haar prinsessenkleertjes. Ik moet "The Sint" voor volgend jaar vragen of hij voor deze laatste toch een beetje meer op de kwaliteit wilt letten. Hij moet niet al die gouden en zilveren sterretjes, die tussen de zetels en kleinste reetjes van ons parket liggen, opzuigen. Made in China is nog altijd geen synoniem van kwaliteit.

Ik was nochtans ook zeer zoet geweest, maar nee hoor ... (misschien toch maar beter tegen volgend jaar een fotootje uitknippen van de Garmin Forunner 305, kwestie van de juiste hint te geven)

Toen ik een tijdje geleden begon met bloggen had ik eigenlijk zonder veel nadenken of inspiratie mijn blog "janloopt" genoemd. Hiervan heb ik ondertussen al redelijk wat spijt. Alles was beter geweest: "jankruipt", "jansleeptzichvoort", "jandesteentjesteller", "slaksbestevriend", "hoehypnotiseerjejezelfin10kilometer". Geloof je me niet? Vraag het dan maar aan de plaatselijke bevolking die niet weet of ze moet lachen of huilen als ik voorbijkom.
Daarom heb ik besloten om mijn trainingsgegevens voorlopig niet meer te vermelden, wegens slaapverwekkend. Als ik aan mijn training voor de 20 km door Brussel begin zal ik dat terug beginnen doen. Wel zal ik de gelopen kilometers blijven aanpassen.

Natte groetjes

4 opmerkingen:

Bruno zei

Dubbele negatie : 2 x niets komt toch overeen met veel...

Anoniem zei

Op die reactie van Bruno kan ik alleen maar zeggen dat je niet rijk wordt wanneer je baas je bij de volgede loondebatten '2 keer niks' geeft.
Verder hoef je je niets aan te trekken van het tempo: 'traag' zijn is iets héél relatiefs ... volhouden en een stevige vooruitgang zal je beloning zijn!

Anoniem zei

Tempo heeft geen belang, integendeel duurlopen dienen zo traag mogelijk te gebeuren. We blijven evengoed nog benieuwd naar jouw trainingsgegevens.

Anoniem zei

Ich denke, dass Sie den Fehler zulassen. Schreiben Sie mir in PM. cialis 20mg tadalafil levitra ohne rezept [url=http//t7-isis.org]cialis ohne rezept bestellen[/url]